Clue – en genial app

Clue – en genial app

Hvor ville jeg ønske at der fandtes en tracker-app, dengang jeg startede med at have menstruation. Jeg blev næsten altid overrasket over at nu var det nu. 😀 Som 18-årig startede jeg på p-piller, og det gjorde at jeg helt naturligt var opmærksom på, hvornår menstruationen ville komme.

Efter næsten 20 år på pillen, besluttede jeg at stoppe med at tage dem. Nu kom det gamle og velkendte problem igen – hvornår var det nu lige at næste menstruation ville komme? Siden dengang i mine 20’ere, er der heldigvis kommet en genial app, som blandt andet kan minde mig om, at det er ved at være den tid på måneden.

clue app anbefaling

Clue – Menstruationskalender

Når man åbner app’en, vises et cyklushjul (billedet herover). Man klikker på knappen i midten for at indtaste dagens data. Det er muligt at tilpasse, hvilke ting man vil registre, feks prævention, humør (PMS) og mad-trang. App’en kan også bruges, hvis man ønsker at blive gravid. Den viser frugtbar periode i cyklushjulet, og du kan skrive temperatur ind som vises i en temperaturkurve.

Jeg har brugt Clue app’en i et halvt år nu. Den er virkelig nem og hurtigt at bruge. Jeg har indstillet den til at minde mig om, at indtaste oplysninger hver aften kl 20. Jeg register menstruation, smerter og hud.

5 fede features

  • Intuitivt og lækkert design (ingen pink)
  • Mulighed for password/Touch ID
  • Påmindelser (feks. Husk p-pillen)
  • Mulighed for analyse og downloade rapport
  • Indeholder masser af viden om cyklus

Clue er gratis, dansk og kan downloades her.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.