Cirkus // Fælles Fredag

Cirkus // Fælles Fredag

Temaet for Fælles Fredag i denne uge er cirkus. Jeg er blevet inspireret af teltet, der tilhører Cirkus Benneweis. Deres telt er stribet i farverne blå, hvid og rød.

Da jeg skulle lave dette indlæg, opdagede jeg at Benneweis holder pause i år efter at have været aktiv i 128 år. På deres hjemmeside ser det dog ud til, at de vender tilbage i 2017 med et nyt og anderledes koncept. Det bliver spændende at se hvad det går ud på.

Cirkus design

Jeg har lagt først en hvid base, hvorefter jeg satte striping tape på neglene og lagde den røde og den blå lak. Bouncer, it’s me er mat, når den tørrer ind, så jeg toppede designet med seche vite top coat.

Jelly apple fra essie er en rød jelly lak. Dvs den ikke er helt ugennemsigtigt, men tilgengæld super shiny. Den kan købes blandt andet købes hos nicehair.dk

Bouncer, it’s me er også fra essie. Lakken er fra essies Neon kollektion 2013. Det er rigtig flot en blå (neon), som tørrer mat op. Den kan godt være lidt svær at arbejde med. Jeg kan desværre ikke finde en webshop, hvor den kan købes.

 

god-weekend

2 Comments

  • Heidi
   15. juli 2016 / 10:21

   1000 tak, Maria 🙂
   Din mani er også superfed! B-)

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.