Ciaté Tweed neglelak kollektion (part 1)

Jeg valgte at købe hele Ciaté Tweed kollektionen, fordi jeg plejer at være ellevild med Ciaté neglelakker. Men disse er og bliver virkelig ikke mine yndlingslakker fra Ciaté. Jeg blev faktisk ret skuffet, for de plejer jo at lave superfede glitterlakker. Her kommer de tre jeg synes bedst om. De tre sidste kommer der billeder af i morgen.

Meet Me in Mayfair er sort, sart pink and lysegul barglitter i klar base.
“A perfect date night shade – flecks of pastel pink and lemon with a twist of classic black. Pair with an LBD and build multiple layers for an eye-catching textured finish.” 

ciaté tweed meet-me-in-mayfair-ciate-nail-polish-1-coat-neglelak

ciaté tweed

Need for Tweed er mørkeblå, lyseblå og gul barglitter i klar base. Den minder mig om min mosters undulat som hed Manse! 😀
“This colour might just leave you craving the summer – an explosion of aqua, navy and a dash of lemon; layer multiple coats for a high texture finish.”

ciaté tweed need-for-tweed-1-coat-nail-polish-neglelak

ciaté tweed

Sloaney Sweetie er sart pink, sart gul og “rose gold” barglitter i klar base. Forstår virkelig ikke Ciaté egen beskrivelse af farverne?!
“The go-to shade for girly girls from Knightsbridge and beyond, pastel pinks mixed with sterling silver in a stranded glitter – apply multiple coats for a textured finish.”

ciaté tweed sloaney-sweetie-1-coat-nail-polish-neglelak

ciaté tweed

Mine favoritter i Ciaté Tweed kollektionen er barglitterne – især Need for Tweed og Sloaney, Sweetie. De er fine, både som et lag og helt dækkende. Er der lakker du bare må have i Ciaté Tweed kollektionen? Kollektionen kan købes her.

Se med i morgen, hvor jeg viser billeder af de sidste tre lakker i Ciaté Tweed kollektionen.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.