Ciaté Tweed // couture noir

couture-noir-ciate

couture-noir-3-lag

Lige et hutigt indlæg med swatches af Couture Noir fra Ciaté Tweed kollection. Første billede er ét lag og andet billede er med tre lag. Couture Noir er sort, hvid og sølv barglitter-lak. Det er noget tid siden jeg tog billederne, så jeg ville lige tjekke lakken igen da jeg skulle forberede indlægget: Lakken er helt udtørret! Øv øv ciaté, det har jeg aldrig oplevet før. Lakken er simplethen som fordampet væk. De andre lakker er som nye – mærkeligt…

2 Comments

  • Heidi
   Forfatter
   2. maj 2014 / 8:40

   Øv altså! Jeg har også haft en china glaze glimmerlak som også tørrede ud, men ellers har jeg faktisk ikke oplevet det før. Man kan forstå det hvis lakken er gammel, men jeg har kun brugt couture noir en gang – ØV!

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.