Ciaté // Forår på neglene

Den her Ciaté kombi gør mig bare i så godt forårshumør! 🙂 I går havde vi det flotteste forårsvejr. Jeg kunne mærke solens varme for første gang i år da jeg gik min daglige tur i frokostpausen. Så nu er der endelig forår på vej og jeg fejrer det med en glitter gradient! 🙂 Jeg har brugt Sugar plum – en lækker lys/pastel lilla og derefter har jeg lavet glitter gradient med Confetti, begge lakker er fra Ciaté. (Klik på billedet for at se det i større format).

foraar2_800

Jeg elsker kombinationen af lys lilla og glitter. For mig er pasteller og lyse farver meget forårsagtige. Hvilke farver bruger du, når du er i forårshumør?

English: Yesterday  (in Denmark) we saw and felt the sun for the first time this year. Yeah, spring is finally here! 🙂 I am celebrating with a glitter gradient using Sugar Plum and Confetti from Ciaté.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.