China Glaze // Keep calm, paint on

Keep Calm, Paint On er fra China Glaze Avant Garden Collection. Det er en superfin forårsfarvet lak – pastel grøn (eller sea foam green) med et diskret shimmer. Den dækker ved to lag. Jeg synes den er en lille smule besværlig til lægge, fordi den virker lidt tør og jeg kan godt lide at kunne arbejde lidt med lakken. Andre vil nok synes den er ok 🙂Keep Calm, Paint OnAvant Garden kollektionen består af to serier: Blooming Brights og så Pastel Petals, som Keep Calm, Paint On er en del af. Jeg ønsker mig Mimosas Before Manis som er en del af Blooming Brights. Den er flot og stærk koralfarvet med shimmer og jeg tror den vil være perfekt til sommer.

1 Comment

  1. sissetoft
    13. marts 2013 / 14:05

    Det er en rigtig fin farve!

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.