China Glaze – Glitter all the way

Det var ikke længe at mit nytårsforsæt holdt (det med at vise to lakker for hver lak jeg køber). Jeg har købt 6 lakker: 2 stk alessandro, 3 stk Manglaze (ENDELIG!!!) og 1 stk Gloss ‘n Sparkle, så hvis jeg skal holde mit nytårsforsæt skal jeg nu vise jer 12 lakker inden jeg kan begynde at købe nye!!! Ihhh, og jeg vil så gerne have nogle af dem fra OPIs Mariah Carey kollektion. Nå, men jeg må jo bare i gang – så her får I Glitter All The Way fra China Glaze’s Holiday Joy 2012 kollektion.

Glitter All The Way indeholder fuchsia, grønne og guld glimmer. Jeg har her lagt den over et lag Goldeneye fra OPI. Jeg tror også den vil være flot at bruge til en glitter-gradient-mani. Det må jeg prøve en dag 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.