Can’t find my czechbook & Most hue-nique

Can’t find my czechbook & Most hue-nique

Kender du det at det kan være svært at beskrive en farve? Sådan har jeg det med Can’t find my czechbook fra OPI. Jeg har endda spurgt i et neglelakforum på facebook 🙂 Nå, men jeg vil nok kalde den tyrkis, men ikke en stærk tyrkis, nok lidt støvet 😀

Can't find my czechbook opi Most hue-nique Sation neglelak hverdaghverdag.dk nail polish

Can’t find my czechbook

Jeg tror den klæder både lys og mørk hud. Jeg har ret lys hud og synes den ser superflot ud på mig. Den har god dækkeevne, hvilket jeg ikke regnede med. Har prøvet andre lyse blå farver som er herredårlige for at sige det mildt. Men Can’t find my czechbook er perfekt ved 2 lag.

Most hue-nique

Jeg valgte at lægge en glitter over Can’t find my czechbook. De Sation neglelakker jeg har, er købt hos transdesign i USA. Most hue-nique er en klar lak med iriserende microglitter og små blå hexagonglitter. Den er flot, men tyk og træls at lægge. Den minder mest af alt om det glimmerlim man kan købe i små tuber i tiger! Dog gør det at man ikke behøver at bruge duppeteknik (som mange andre glitterlakker) for at få glitter på neglen. Lakken er så tyk så der følger rigeligt glitter med op af flasken.

Ikea, Magasin og Matas

Går og overvejer at tage et smut til Aarhus i aften. Jeg vil gerne ind og se “det nye” Ikea og så har magasin 20% rabat på alle beauty-produkter i aften. Jeg vil gerne have Happy hands fra Rituals og skal selvfølelig også forbi MAC og måske kan jeg finde nogle neglelakker der frister. Derudover vil jeg også lige tippe om at Matas er begyndt at sælge essie til 49 kr. Dem der følger mig på instagram ved at jeg allerede har benyttet mig af tilbuddet 😉

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.