Butter London – Lovely Jubbly

Efter jeg har lært trælim-tricket er jeg gået amok i glitterlak! Dagens lak er Lovely Jubbly fra Butter London. Det er en klar lak fuld af blå, fuchsia, røde og bittesmå stykker guldglimmer. Den dækker helt ved to lag, men kræver en top coat for at blive glossy, så jeg har brugt top coaten fra essie som hedder good to go.

Butter London er i den dyre ende (omkring 12 pund), men de laver også nogle fantastiske lakker. Lovely Jubbly er fra deres nyere efterårskollektion 2012.

5 Comments

 1. 6. september 2012 / 6:28

  Nøj hvor er den bare flot! Jeg elsker glitterlakker, og bruger glitter til langt flestedelen af mine manicurer 🙂

  • 6. september 2012 / 8:54

   Ja jeg blev også helt glad da jeg fik den på. Butter London er virkelig gode til at lave glitter/glimmerlakker – det er bare surt at de er så dyre :-(Det er rart at vide at jeg ikke er den eneste der er tosset med glimmer! 😉

 2. 5. september 2012 / 22:47

  Hvor er det pudsigt… Jeg har lige set den på en udenlandsk blog tidligere i dag, og den røg straks på ønskelisten – den er intet mindre en fantastisk 😀

  • 6. september 2012 / 8:52

   Aj ja hvor sjovt 😀 Jeg bestilte den sammen med nogle andre fra Butter London, så selvom jeg har haft den i noget tid, er det første gang jeg prøver den. Blev meget positivt overrasket – den er så fin! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.