Breast cancer awarenees month

Oktober måned er “Breast cancer awareness month” i USA og ethvert neglelakfirma med repekt for sig selv har fokus på kampagnen og udsender lyserøde lakker. Her er et par stykker…

Jeg kunne købe mig fattig i alle de fine lakker, men jeg har valgt kun at købe fra et mærke, nemlig Ciaté. De har modificeret to af deres fineste lakker og udgivet dem i en limited edition hvor 20%  af indtægterne går til velgørenhed. Ikke nok med det, så er den ene lak på min all-time-favorit-liste, nemlig Jewel. Den anden lak, som de har lavet i en ny version, er Twillight. De nye lakker med fine pink sløjfer hedder pinkaboo (jewel) og pinkalilly (twillight).
Kunne du også tænke dig at eje de fine Ciaté lakker med pink sløjfe? Så tilmeld dig som fast læser (Google friend connect eller Bloglovin’) og skriv en kommentar til dette indlæg inden oktober måned er omme og så trækker jeg lod imellem kommentarerne den 1. november. Den heldige vinder vil modtage et Ciaté sæt indeholdende pinkaboo og pinkalilly.

10 Comments

 1. Sabrina
  16. oktober 2012 / 21:04

  Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg fandt en af disse smukke lakker! Jeg var selv i Matas for nylig for at finde nogle lakker, der støttet brystkræften, dog uden held :/sabrina_graversen@live.dk

 2. 12. oktober 2012 / 1:09

  Uuuha det sæt vil jeg meget gerne vinde :-pJeg overvejer selv at købe den fra Nails Inc. Men egentlig kan jeg godt lide låget på OPI flaskerne… Det er en hård beslutning jeg skal træffe…

 3. KIRSTINE t
  11. oktober 2012 / 14:19

  Lækker præmie, jeg er med

 4. 11. oktober 2012 / 12:26

  åh hvor ville det være for fedt at prøve de dyre lakker 🙂

 5. 11. oktober 2012 / 7:27

  Hvor er det fedt, at du sætter fokus på breast cancer! Har selv gjort inde på min blog! :)Nu ved du jo, at jeg bor i USA. Men men, hvis jeg var så heldig at vinde så har jeg en dansk adresse! 🙂

 6. 10. oktober 2012 / 22:07

  OMG… Det ville bare være den vildeste gevinst 🙂 krydser simpelthen alt hvad der krydses kan 😀

 7. 10. oktober 2012 / 21:52

  Jo tak. 🙂

 8. 10. oktober 2012 / 21:46

  Jeg ville elske at vinde to så flotte lakker + det støtter et godt formål (: Og jeg er allerede fast læser, så det er super (:

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.