Braided nail art // Fælles Fredag

Braided nail art // Fælles Fredag

Resultatet af denne uges udfordring i Fælles Fredag blev en fin sommer mani, som faktisk er ret nemt at lave.

Lakkerne jeg har brugt er alle fra essie:

Knockout pout og Haute as hello er fra essies sommerkollektion 2010. De kan bedst beskrives som bleached neon. Urban jungle er fra sommeren 2014. Det er en lys beige, som jeg har brugt som base til denne mani.

Fælles fredag braided nail art hverdaghverdag.dk

Braided nail art

Den traditionelle måde at lave braided nail art på, kan du se her. Jeg er bare en klovn til frihånds-mani, så jeg har valgt at bruge den metode som Simply Nailogical har lavet en guide til her. Det er en nemt metode, men kræver selvfølgelig at man har striping tape, som kan købes billigst på ebay eller kinesiske sider som feks buyincoins.com.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.