Bollywood // Fælles Fredag

Bollywood er denne uges tema i Gruppen Fælles Fredag. Jeg har bare aldrig set en Bollywood film, kun nogle enkelte klip og trailere. Jeg forbinder genren med farverige sarier, guld smykker, dans og sang. Jeg havde egentlig fundet nogle water decals på nettet, som jeg ville bruge til dette design, men jeg kunne ikke nå at bestille dem hjem.

Bollywood

Bollywood negledesign

Som base startede jeg med Santorini Lagoon fra L’Oréal. Fordi jeg ikke havde en rigtig god pigmenteret guld (kan du anbefale en?), brugte jeg Buy Me A Cameo fra essie til at stemple et mønster på neglene. Det gjorde at den grønne farve i Santorini Lagoon blev mere fremhævet. Til sidst satte jeg små Caviar perler fra ciaté på det mønster, som jeg havde stemplet på neglene.

Bollywood neglelak hverdaghverdag.dk

Jeg undskylder meget billedekvaliteten, men det kamera jeg plejer at bruge, er ikke hjemme i øjeblikket 🙂

Bollywood neglelak hverdaghverdag.dk
Bollywood neglelak hverdaghverdag.dk

1 Comment

  1. 27. februar 2016 / 19:42

    Flot måde du har lavet dine negle på og smuk farve 🙂
    Weekend hilsner.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.