Produkter jeg har købt i The Body Shop

Produkter jeg har købt i The Body Shop
1. & 2. Jeg købte en pensel til at “blende” øjenskygge med og en læbepensel. På et tidspunkt må jeg til Århus og købe nogle Sigma eller MAC pensler, men indtil da må jeg nøjes med disse. Læbepenslen kommer jeg nok til at bruge til concealer eller andet, for den er ikke god til læberne. Den bliver mere og mere spids mens man bruger den og det bryder jeg mig ikke om. Penslen til øjenskygge er udemærket.

3. Jeg plejer at bruge Moringa shower gel til at vaske mig i, men nu hvor det virkeligt er blevet vinter, synes jeg min hud er meget tør, så jeg købte en Coconut shower cream i stedet. Den er rigtig god og creamet og så lugter den ikke overdrevet meget, som nogle af Body Shops produkter kan gøre.
4. Eye shimmer (nr. 04) var lidt af et impulskøb. Synes den har en meget interessant farve. Den hedder kobber, men synes den er mere en highlight sølvagtig med pink shimmer. Rigtig fin!

5. Jeg købte også lige et par skrubbehandsker til min kæreste – han elsker at bruge dem i badet efter arbejde! 🙂

6. Håndspriten har jeg ikke set før. Den dugter dejligt af pink grape, hvilket er rigtig rart i stedet for den normale stank af sprit. Den er ikke så udtørrende som de andre mærker jeg har prøvet og jeg skal helt sikkert have flere (og min mor vil elske at få en også :))

7. Body Shop er jo ret kendt for deres body butter, men jeg synes de fedter meget og dem som ikke gør,  synes jeg ikke dufter særlig godt. Men så fandt jeg Buriti Baby Body Butter, den er så god! Jeg har allerede brugt en bøtte og købte derfor en mere i dag. Den lugter ikke rigtig af noget og den er ikke fedtet, men lige tilpas. Kan virkelig anbefales!

8. Da jeg kom ind i butikken, stod der en kæmpe stand med den nye Chocomania serie. Hold da op, en dugt af mørk chokolade. Serien består af: Body Butter, Shower gel, Body scrub, Lip butter, Body Lotion og små fine hjerteformede sæber. Jeg købte en lille bøtte Body Butter. Den er fedtet og dufter kraftigt af mørk chokolade. Jeg tror jeg kommer til at bruge den til hænderne en gang imellem. Synes den har en for kraftig duft til at jeg vil bruge den på kroppen.

2 Comments

  1. 14. februar 2012 / 12:54

    Lækre køb! Elsker Moringa produkterne, de dufter simpelthen så godt ;)Camilla//Scent of Fashion

    • 14. februar 2012 / 13:54

      Elsker også duften af Moringa produkterne :-)Kan virkelig også anbefale Buriti Baby Body Butter – den har en rigtig god konsistens og dufter ikke rigtig af noget. Det er rart til hverdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.