Benefit // Skal – skal ikke?

benefit

Ihhh, lookfantastic.com giver 10% rabat på benefit produkter. Køber du to eller flere, får du så lige en gratis prøve på øjencremen It’s potent oveni hatten! Jeg har lige prøve både erase paste og It’s potent i lang tid nu… og en mascara (eller Dandelion for cheeks som jeg også overvejer) kan man jo altid bruge. Men altså jeg er egentlig på “semi-no-buy” og det går ret godt. Har kun købt  Gosh – Greed og de to Sally Hansen lakker i denne måned og i går købte jeg så Garnier BB cream og Gosh – Girls on film fordi jeg endelig fandt den. Ja, det lyder måske af meget, men når man sammenligner med at jeg sidste år i gennemsnit købte ca. én lak om dagen, synes jeg faktisk at det er ret godt klaret! 😀

lookfantastic.com har 10% rabat på benefit indtil i morgen formiddag (48 timer). Brug koden 10BENEFIT 😉

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.