Benefit // How To Look The Best At Everything

benefit wallpaper

benefit2For noget tid siden købte jeg Benefit’s meget roste Erase Paste og Dandelion blushen. Her får du lige en lille mini-anmeldelse.

Erase Paste er en superlækker concealer, men man skal være opmærksom på at den er utrolig cremet. Jeg vil ikke anbefale at bruge den andre steder end under øjene, men der er den til gengæld intet mindre end fantastisk. Den dækker mine mørke rander og mine mørkeblå skygger i øjenkrogen.

Dandelion blushen kan anbefales hvis du er bleg og/eller nybegynder ud i blusher-universet. Det er jeg selv (begge dele) og jeg er så vild med den! Mere idiotsikker blush skal du lede længe efter. Nogle vil nok synes det er negativt at den ikke er ret primenteret, men det virker altså super for mig. Jeg kommer ikke til at ligne en klovn når jeg bruger den, men får naturlig farve til ansigtet.

Jeg har også en Ther’re Real mascara til at ligge og vente på at blive prøvet. Deres øjencreme fik jeg en lille prøve på, men den er jeg ikke videre imponeret over. Den er fuld af alkohol og jeg følte ikke den gjorde noget godt for mit øjenområde! 😀  Desuden er fullsize produktet i en krukke, hvilket jeg bare hader og undgår hvis jeg kan.

benefit box

“How To Look The Best At Everything” sættet røg så i den virtuelle indkøbskurv i går. Fedt med et helt sæt, så man kan komme til at prøve flere forskellige produkter. Jeg glæder mig specielt til Porefessional og Boi-ing consealeren. Sættet er købt ved lookfantastic. Jeg brugte koden SUMMER10 og fik 10% rabat – det er jo også værd at tage med 😉

Hvilke Benefit produkter har du prøvet og hvilke kan du kan anbefale?

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.