Jeg ønsker mig… (beauty edition)

beautywishes800shadow

Jeg går og drømmer om disse ting:

 1. laura mercier – secret brightening powder
  Egentlig ønsker jeg mig kun denne fordi jeg har hørt at det er nødvendigt med en setting powder når man bruger ease paste (7).
 2. Tarte – Amazonian clay blush
  De blushes ser så fine ud! Det er bare svært at vide hvilken farve der vil være bedst, når jeg kun kan se dem på nettet, men måske dollface eller blissful.
 3. Daniel Sandler – Foundation og Concealer i én
  Tror det vil være en supergod og let foundation til sommer. Den eller Chanel Vitalumiere Aqua.
 4. Ellis Faas – Duochrome øjenskygge
  Sam fra Pixiwoo bruger den her og fortæller også om konceptet bag makeup-serien. Hvem der bare havde penge til at købe etuiet og fylde det med make-up!
 5. Real technics – Brushes
  Ønsker mig virkelig nogle pensler i god kvalitet og har bare hørt så meget godt om disse. Det er Sam fra Pixiwoo som har designet penslerne.
 6. Benefit – b.right Radiant hudplejeserie
  På ASOS kan man købe dette travel kit til 90,- kr. Fedt, så kan man afprøve serien uden at sig fattig i ful size produkter. Jeg har hørt at øjencremen skulle være rigtig god.
 7. Benefit – erase paste 
  Ja, den har jeg ønsket mig så længe. Jeg har tendens til mørke rander under øjnene og det skulle den skjule ret godt. Den skulle også være meget drøj i brug.
 8. MAC – eyebrow pencil i farven Fling
  Jeg ønsker mig virkelig fine og definerede bryn og jeg tror at Fling er en god farve til min lyse hud og mit lyse hår.
 9. MAC – Clear brow set 
  Prikken over i’et når jeg skal have de perfekte bryn 🙂

Hvilke produkter går du og drømmer om?

2 Comments

 1. 10. marts 2013 / 10:23

  Real Techniques børsterne er rigtig gode! Jeg er især glad for min stippling brush, som jeg bruger til at påføre foundation. HQhair.com har tit tilbud på dem, så hold øje derinde 😉

  Hvis du investerer i Erase paste fra Benefit, vil jeg gerne se en anmeldelse. Jeg går nemlig selv og overvejer at prøve den. Det bliver enten den eller en fra MAC 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   10. marts 2013 / 11:56

   Det er faktisk også den stippling brush (og expert face brush, setting brush og blush brush), som jeg er lidt lun på. Lige nu bruger jeg Shiseido Perfect Foundation Brush. Den er jeg rigtig glad for, men synes måske at den er lige en anelse for lille og tæt. Erase pasten har jeg set at man kan få sammen med nogle andre ting i to forskellige sæt, desværre er det Medium og ikke Fair, som er i begge sæt, så jeg ender nok med at købe den alene. Hvis jeg gør, skal jeg nok lave en anmeldelse 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.