April favoritter

april favoritter hverdaghverdag

LOVELY ME:EX PASTEL CUSHION BLUSHER

En meget lys pink blush i en lille fin papbeholder (lidt ligesom som benefit blushes). Den passer perfekt til min blege hud. Jeg har købt den i Korea i en butik der heddder The Face Shop. Jeg kunne ikke vælge i mellem de fine farver, så jeg købte dem alle! 🙂 Men denne er bare perfekt til forår.

CHLOÉ – ROSES DE CHLOÉ PARFUME

Luksus og klassisk parfume som jeg fået af min moster. Jeg plejer ellers ikke at kunne lide rosen-duft, men jeg synes denne duft er lettere og mere blomsteragtig end den traditionelle rosen-duft, som jeg får seriøst kvalme og hovedpine af.

HOLIKA HOLIKA – LUMINOUS SILK BB CREAM

Endnu et køb fra Korea. En lækker BB cream med både SPF 42 og PA+++, dvs den beskytter i mod både UVA og UVB. Den kommer i en tube med pumpe. Det virker bedre end min BB cream fra Garnier som har det med at flyde ud i låget uanset om den står eller ligger. Luminous Silk er en anelse gråblå, hvor Gariner er mere gullig, men den passer overrasket godt til min hud. Den er også mere dækkende end Garnier. Eneste minus ved Luminous Silk er at den har en ret “dewy” finish. Den giver en flot og naturlig “glow”, men det er nødvendigt at sætte den med en pudder både for at den ikke skinner og for at den ikke smelter af huden i løbet af dagen.

TOO FACED – PRIMED & PORELESS POWDER

Det er denne pudder jeg bruger til at sætte min BB cream. Den er utrolig fin og giver et mat, men naturligt look. Jeg kunne dog godt tænke mig en mere paktisk beholder, så overvejer at prøve compact versionen (pressed powder) næste gang, så er den også lige til at have med i tasken.

LUSH – LET THE GOOD TIMES ROLL

Jeg blev vildt glad da jeg kom forbi en LUSH i Seoul. Det er altid rart at se, føle og dufte produkterne in real life. Let the good times roll bliver beskrevet som en facial cleanser. Jeg ville dog aldrig bruge den til at fjerne makeup eller rense mit ansigt som sådan. Jeg bruger den i ansigtet i badet om morgenen. Den er let eksfolierende (bruger lette cirkulere bevægelse – IKKE skrubbe) og så dufter den sødt og varmt af popcorn. Det er et af de her produkter som man bare bliver i bedre humør af at bruge 🙂

BENEFIT – ERASE PASTE

Let laskefarvet corrector til at dække mørke rander under øjnene. Da jeg først prøvede erase paste var jeg ikke videre begejstret. Men efter at have prøvet mig lidt frem, har jeg fundet en metode som virker for mig. Jeg tager en LILLE smule på min ringefinger – dupper det under øjnene og bruger så en tapered kabuki børste til at duppe den ind i huden. Nu elsker jeg erase paste! Den dækker min mørke rander, udtørrer ikke området og sætter sig ikke i de fine linier.

MAC – EYE BROWS (FLING)

Det yderste af mine bryn ser ikke-eksisterende ud, hvis jeg ikke tegner dem op. Denne øjenbrynspen er superlet at bruge. Jeg har også fået min mor hooked på at bruge den 🙂 Eneste minus er prisen (140 kr), så det er med at hamstre når magasin har 20% rabat på alle skønhedsprodukter – Som feks i aften! 😉

Hvad er dine april favoritter?

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.