4 x OPI på vej hjem til mig :)

Disse har været på min ønskeliste i et stykke tid og nu er de endelig på vej hjem til mig fra http://www.lookfantastic.com
Er der nogle af jer læsere som har prøvet at købe fra mbeautylounge.com? Jeg overvejer at prøve, men når jeg søger på nettet, finder jeg nogle dårlige anmeldelse (og et par gode) – så ved ikke helt om jeg tør…

2 Comments

  1. 29. marts 2012 / 18:44

    Sender de egentlig fra usa eller england hos lookfantastic? 🙂 Jeg er også selv blevet skræmt lidt væk fra at bestille fra mbeautylounge – men jeg tror at neglenymfer.blogspot.com engang skrev noget om det. Du kan prøve at spørge der, hvis det er 🙂

    • 2. april 2012 / 12:16

      Du kan roligt bestille fra lookfantastic – de sender fra England :-)Håber virkelig at jeg modtager pakken inden påske…

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.