Fælles fredag // 3D jelly sandwich

Denne uges tema i Fælles Fredag er “3D jelly sandwich” og det har virkelig sat min tålmodighed på prøve og jeg er ellers kendt for at være et tålmodigt menneske! Jeg har ikke tal på hvor mange lag neglelak jeg har lagt på her. Men det er tiden hvor man venter på at det skal tørre igennem lagene der er en dræber.

3d jelly sandwich neglelak nails

Ud over at det tog lang tid at lave, så var det svært at tage billeder af, fordi jelly neglelak er så blank at det er umuligt at undgå genskin. Men selv om det var en udfordring at lave, var det sjovt  og spændende, især fordi jeg aldrig har prøvet at lave jelly sandwich på den måde før. Jeg tror jeg vil prøve at lave 3D jelly sandwich igen, men det skal være en dag hvor jeg har virkelig god tid! 🙂

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:

8 Comments

 1. 27. oktober 2013 / 17:11

  Hvilken topcoat bruger du? 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:33

   Hej Malene, jeg har ikke brugt topcoat på dette billede, men ellers bruger jeg gerne seche vite.

 2. 4. august 2013 / 13:14

  Jeg synes resultatet er blevet rigtig godt, kan nu godt fornemme dybden 😉

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:45

   Tak 🙂 Jeg havde bare håbet at det blev endnu tydeligere, som på de billeder jeg har set af denne mani når jeg googler billeder…

 3. Pia
  4. august 2013 / 13:00

  Jeg syntes de er super flotte og seje

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:43

   1000 tak, Pia 🙂

 4. Maria Sardrup
  3. august 2013 / 7:34

  Det er en super flot mani, men desværre synes jeg, at det er virkelig svært at se, hvor meget tid du har brugt på dette design – jeg har nemlig svært ved at gennemskue de forskellige lag. Jeg havde selv lidt samme problem med min egen – at lagene ikke blev helt tydelige nok. Nå, men flot ser det i hvert fald ud 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   3. august 2013 / 7:53

   Det har du nemlig ret i. Jeg tror det ville ha været nemmere at se hvis jeg havde lavet blomster med hvid lak i stedet. Det må jeg prøve næste gang 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.