30 days nail polish challenge

I morgen begynder jeg på en 30 dages udfordring. Det bliver dog ikke hver dag, men hveranden dag. Jeg starter i morgen med farven rød. Jeg har allerede taget et par billeder, som skal bruges senere i udfordringen. Det er sjovt, fordi jeg får prøvet en masse designs og lakker som jeg ikke har brugt endnu. Håber du vil følge med 🙂
Fundet her

2 Comments

  1. 1. juli 2012 / 19:19

    Jeg er lige ved at redigere billeder som jeg har lavet af en mat jelly sandwich, måske appelerer det mere til dig? :-)Det kunne klart være sjovt at lave vores egen challenge fra bunden – den er jeg med på!

  2. 1. juli 2012 / 16:30

    Jeg har aldrig prøvet at lave en jelly. Dels fordi jeg faktisk ikke ved om jeg har en lak der er Jelly. men også fordi at de billeder jeg ser af den slags, ikke appelerer vildt meget til mig. Men måske ser det helt anderledes ud i virkeligheden…Den må komme på listen hvis vi en dag selv designer en challenge – så er jeg tvunget 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.