3 neglelakfavoritter til sommer

3 neglelakfavoritter til sommer

Her er tre af mine neglelakfavoritter til sommerferien. Lyse, klare farver går som regel igen, når jeg vælger neglelak om sommeren. Hvad er dine favoritter til sommer?

Humidi-tea

Humidi-tea er en neglelak fra OPI. Den er fra forår/sommer kollektion ved navn New Orleans. I lang tid hadede jeg nude neglelakker, men efterhånden har jeg fundet et par stykker som fungere godt til min hudfarve.

Humidi-tea er en af dem. Den har næsten samme farve som min hud, men indeholder masser af sølv og orange shimmer, som gør den interessant at kigge på.

Neglelakken fåes i Matas og Magasin rundt om i landet. Vejl.pris 125kr/stk.

Sea sky fra Maybelline

Sea Sky

Sea Sky er en neglelak fra Maybellines Super Stay serie. Det er en superfin pastelblå, som passer perfekt til forår og sommer. Det er den først Super Stay neglelak jeg har prøvet, men ikke den sidste. Den har en bred pensel og er nem at lægge.

Pasteller kan godt være svære at have med at gøre, men jeg havde ingen problemmer med denne. Den dækker ved 2-3 lag. Sea Sky kan købes i Matas, Magasin og supermarkeder. Den kan også købes hos nicehair.dk.

 

Cute as a button

Sidste sommerfavorit er Cute as a button fra essie. Det er en perfekt sommerlak. Den kan bedst beskrives som en lækker koral. Det er lidt svær at fange farven på billeder, så den er virkelig værd at tjekke ud næste gang du kommer forbi en Matas.

Jeg har en i to versioner – med tynd pensel og med bred pensel. Jeg synes den brede pensel er nemmest at arbejde med, så det er den lak er foretrækker at bruge. Den dækker fint ved to lag.

Cute as a button kan blandt andet købes hos matas.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.