What’s the fuss about essie?
Har ikke prøvet en essie-lak (endnu) – De er hypet i blogland, men hvorfor? Er kvaliteten i top? Er det farvene? Er det udvalget?
Måske skulle jeg prøve, for lige netop “Navigate Her” fra den nyeste kollektion ser rigtig fin ud.
Hvad skal jeg vælge, hvis jeg gerne vil prøve en pink/lyserød? Den må ikke være for tuttenuttet og den skal passe til blege hænder (ikke falde helt i med huden).
Billede fra essie.com
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Der er et kæmpe udvalg og så er holdbarheden super. Jeg tror måske du har set mit indlæg om billige Essie lakker? I så fald burde du prøve derfra, når de er så billige 🙂

Ja, tror jeg bestiller et par stykker, når nu prisen er så lav 🙂 Har du nogle forslag til hvilke der er fine?

Udvalget er i hvert fald helt i top – synes at Essie har rigtig mange skønne farver 🙂 Og så kan de som regel også købes til en ganske fornuftig pris på nettet.

Hej Nanna, ja synes måske at det bliver lidt uoverskueligt med det store udvalg 😀 Der er i hvert fald mange nuancer i hver farvekategori 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.