Where did Suzi’s man-go? & The living daylights

Where did Suzi’s man-go?

Denne lak er fra OPIs Brazil kollektion forår/Sommer 2014. Selvom den har “mango” i navnet, minder farven mest om en stærk orange cantaloupe-farve. Lakken er heldækkende ved to lag. Det er en super sommer lak! Fåes hos ezzence.dk til 69kr.

where did suzi's man-go? The living daylights

The living daylights

Denne glitterlak er fra OPIs julekollektion 2012. Kollektionen hed Skyfall efter James Bond filmen af samme navn. The living daylights er en klar lak med medium størrelse hex-glitter. Glitterstykkerne er sølv, tyrkisblå og orange/kobber.

Den er nem at arbejde med. Jeg plejer at lægge sådan en lak af to omgange. Først et hurtigt lag, hvor jeg ikke tænker på, hvor mange glitterstykker jeg får med. Inden første lag er tør lægger jeg andet lag, hvor det er nemt at få glitteret til at hænge ved.

The living daylights fåes også hos ezzence.dk. Den koster 75kr.

where did suzi's man-go? The living daylights


 

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Related items

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.