Mini neglelak fra L’Oréal // Sassy Pink

Sassy-Pink-Loreal

Sassy Pink (213) fra L’Oréal. Jeg er normalt ikke til pink neglelak, men det her er jo bare en rigtig fin sommer pink, der ikke er for Barbie-agtig 🙂 Det er en creme finish, altså en lak uden shimmer eller andet. Jeg vil lige indskyde at jeg ikke har brugt topcoat på billederne af de her L’Oréal lakker. De er virkelig  flotte blanke uden top coat. Jeg har brugt to lag neglelak og den var nem at lægge og dækkeevnen er god.

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Sassy Pink! 😀 I like.

Hehe jeg købte den faktisk også mest pga navnet! 😀

Super flot farve 🙂 Jeg kan se at L'oreal hitter ligenu i din blog 😉

Jeg er faktisk ikke så vild med pink, men den her synes jeg godt om 🙂 Jeg elsker jo mine OPI og China glaze, men jeg synes det er vigtigt også at vise nogle lakker som er nemme at få fat på her i DK (de fåes i Matas, kvickly, føtex og Bilka) og til en overkommelig pris (pr. flaske).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.