Sankt Hans // Fælles Fredag

Sankt Hans blev i år tilbragt indendøre med varm te og Søren Ryge på skærmen (indtil vejret også slukkede for ham). Mine Fælles Fredag negle er dog ikke regnskyer, men de er i stedet for inspireret af Sankt Hans bålet.

Sankt Hans kittygalore.dk

Jeg har brugt følgende lakker:

Det er et ret nemt og hurtigt design. Først lagde jeg en sort base. Derefter brugte jeg en lang nail art pensel til at lave stregerne lidt tilfældigt op ad neglene. Det var egentlig en gradient jeg gik efter at lave, men alle mine svampe var rejst hjemmefra.

Sankt Hans kittygalore.dk

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Related items

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.