Ögon design kortholder/pung

Har du, ligesom jeg, en masser kort og ingen mønter? Jeg har i de sidste stykke tid haft to punge, en til de kort jeg bruger hele tiden og en til alle de andre. Det er bare ikke optimalt at skulle holde styr på mere end en pung!

ögon-design-pung-kortholder
Jeg har længe ledt efter en pung hvor jeg kunne have alle mine kort, hvor jeg let kan finde det kort jeg skal bruge, hvor designet er lækkert. Sidste måned faldt jeg så over Ögon Design. De har lavet en mega lækker aluminium pung/kortholder i quilted design. Den fåes både i en 7-korts-model og en stor 24-korts-model. OMG, den er lækker! Jeg har købt den store model, men kunne godt finde på at købe en lille til de tidspunkter hvor jeg kun skal have et par kort med.

Pungen kan købes hos pungebutikken.dk, men jeg har købt min direkte hos Ögon Designs fordi jeg ville have den i sort, men det er altså dyrere at købe der igennem. Hvordan opbevarer du alle dine plastikpenge? 🙂

CATEGORY: Tech

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Den er så fed. Glæder mig til min kommer.

Jeg glæder mig til at se hvordan den ser ud i sølv/hvid 🙂

Den er da super smart. Jeg kører lidt samme metode med to punge. Med det resultat at jeg glemmer pungen med de ekstra kort lige netop den dag, hvor jeg skal bruge et af dem. 🙂

Det var nemlig også det jeg var så træt af! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.