My address is Hollywood fra OPI

My address is hollywood opi kittygalore.dk neglelak nail polish

My address is Hollywood fra OPI er absolut ikke den type neglelak jeg plejer at gå efter. Det er en gammelrose lak med shimmer som nogle gange ser pink ud og andre gange gyldent. Selvom det nok er en neglelak der mere taler til mine bedstemødre end mig, forestiller jeg mig at den vil være så fin og lady-like til en vintagekjole og opsat franskbrødshår 🙂 

My address is “Hollywood” er fra OPIs Touring America kollektion fra efteråret 2011. Den kan bl.a. købes her hos NailPolishDirect.

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Lækker farve!

Kram fra Sarah
http://www.sarahnadia.com

Tak Sarah 🙂 Ja, nogle gange skal man lige ud af sin comfort zone for at opdage farver man ellers ikke ville ha brugt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.