M.A.C. neglelak

M.A.C. lancerer sin første permanente neglelak kollektion. 


Ved første øjekast kommer min ønskeliste til at se sådan ud. Sparks on screen kommer kun til salg online. Det er supersvært at få en ordentlig fornemmelse af hvordan lakkerne ser ud IRL, når man sidder og ser billeder på nettet. Det kan være at listen ser helt anderledes ud, når jeg har set lakker i virkeligheden. Har du prøvet M.A.C. lakker? Er de gode? Har du nogle af dem på din ønskeliste?
CATEGORY: Neglelak, Skønhed

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Jeg har kun prøvet en enkelt MAC lak. Det er sådan en glitter-topper, og jeg elsker den 🙂 Jeg glæder mig til at se hele kollektionen i butikkerne, selvom jeg egentlig ikke har for vane at købe lakker i den prisklasse 🙂

Nej, man kan jo næsten få en deborah lippmann lak for den pris (hvis man finder et godt tilbud). Jeg glæder mig også til at se dem i butikkerne. Jeg bor dog ikke tæt på en MAC, så der kommer til at gå noget tid :-S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.