Lug your designer baggage // China Glaze

Lug your designer baggage

Lug your designer baggage – Neglelakken får mig med det samme til at tænke på en Louis Vuitton kuffert. Det må være farvekombinationen brun/guld sammen med navnet som gør det 🙂

Lug your designer baggage

Lug your designer baggage  er en lækker brun creme neglelak med gyldne stykker glitter. Neglelakken var nem at opføre, måske en lille smule tyk i konsistensen. Da jeg havde lagt to lag var den helt dækkende – ved første øjekast. Hvis man så den helt tæt på i fuld dagslys/solskin, kunne jeg se steder hvor den ikke dækkede helt. Det er dog ikke noget man ser, hvis ikke man kigger rigtig godt efter.

Lug your designer baggage

Det er MEGET sjældent jeg har brun neglelak på, men denne neglelak blev jeg helt glad for, og havde den da også på hele sidste weekend. Hvordan har du det med brun? Er det en farve du kan lide at have på neglene?

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.