lots of lux neglelak fra essie

ots-of-lux-essie-neglelak-kittygaloredk-nail-polish

lots of lux fra essie fandt jeg helt tilfældigt i magasin Aarhus for noget tid siden til den nette sum af 50 kr. Da jeg prøvede den første gang, var jeg meget overrasket over at det var en teksturlak. Den er kongeblå med sølvglimmer i. Jeg synes den er meget pænere i virkeligheden end på billedet, så køb den hvis du har råd eller ønsk dig den i gave – den er virkelig smuk 🙂 Den er nem at lægge, jeg har brugt to lag og ingen topcoat.

lots of lux kan blandt andet købes hos billigvoks og nicehair.dk (affiliate link) til 79 kr.

Nu vil jeg skynde mig at gøre mig klar til en tur i biffen med me, myself and I. Jeg skal se Maleficent, som jeg har glædet mig helt vildt til i såååå laaang tid. I må have en super aften! 🙂

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Underbart vackert, färgen är ju helt wow

Ja farven er så flot! 🙂 Tak fordi du tit kommenterer på min blog. Det er så hyggeligt! 🙂

Så man kan altså godt gå i biffen alene? Jeg har overvejet det ind imellem. Jeg har børnefri hver 2. uge men vennerne har meget sjældent børnefri. Indtil videre har det betydet at jeg kommer i bio hver 4. år eller lignende… Hmm jeg skal nok bare tage springet og se om folk nu også kigger så underligt som jeg tror 😉 Jeg vil gerne se både en flænge i himlen, Labor day, ung og smuk og stille hjerte!!
Med pæne lakerede negle, som dig selvfølgelig :-p Jeg vidste faktisk ikke at Essie havde lavet “sand” lakker…

Hej Lisa, man kan sagtens gå i biffen alene 🙂 Det minder mig om en artikel jeg læste i et dameblad for nogle år siden, som lige netop omhandlede det emne… at gøre “sociale” ting alene. Hm, tror jeg skriver et indlæg på bloggen senere om det, for det er faktisk ret interessant 🙂 Jeg vil også gerne se de film du nævner. Men om det bliver alene eller sammen med nogen, vil tiden jo vise 😉
Jeg vidste heller ikke at essie har lavet “sand”-lakker, så jeg blev noget overrasket da jeg prøvede den! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.