L’ORÉAL Jeans Effect // Indigo Classique

L'oréal jeans effect Indigo classique neglelak nail polish kittygalore.dk

Har du prøvet L’oréal Jeans Effect neglelakkerne? De fåes lige nu i Matas til kr 29,96. Der er 4 farver og alle er teksturlak med fine korn. De tørrer semimat op. Jeg har købt den mørkeblå Indigo Classique. Den er så fin og virkelig nem til lægge pænt. Jeg kan godt lide farven op imod min lyse hud! 😀 Jeg har brugt to lag og ingen top coat.

De andre farver i L’oréal Jeans effect kollektionen er Azur Salopette, Bermuda Rose, Jean & Tonic.

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Ser jätte snyggt ut

Tak – Jeg er også super glad for den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.