Lilacism & Lights of Emerald city

Det skulle være så godt, og så var det bare noget lort!

Lilacism er yndig, men Lights of Emerald City er såååå dårlig! Jeg lavede hele manien om pga den lak. Til sidst måtte jeg fiske firkanter op af lakken og placeret dem på neglen. Herefter prøvede jeg at lægge lakken almindeligt på for at udjævne alt. Efter alt det arbejde lignede det stadig lort! Øv!

Lilacism

Lilacism er en rigtig fin lys lilla lak fra essie. Første lag man lægger ser noget ujævn ud, men den dækker fint ved to lag. Den kan bla. købes hos billigvoks.dk.

Lights of Emerald City

Lights of Emerald City er en glitter top coat. Den er fra OPIs Oz The Great And Powerful kollektionen 2013. Lakken er en klar base med store hvide matte firkant-glitter og små iriserende firkant-glitter. Lights of Emerald City kan bla. købes hos beautycos.dk.

Lilacism essie Lights of emerald city OPI


CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Related items

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.