Fiji vs Dimanche Après-midi

Fiji er en af essies bestsellers, og Dimanche Après-midi fra L’Oréals  er en neglelak i deres nyere serie Color Riche Le Vernis A L’Huile. I flaskerne ligner de hinanden, men er de ens?

Fiji-essie-Dimanche-Apres-midi-loreal

Fiji – essie

Dette er en pastel pink neglelak med en hvid base. Den regnes for mange som den perfekte bryllupslak. Personligt giver den mig associationer til dengang i folkeskolen, hvor man lige skulle prøve slettelak på neglene (jep, så gammel er jeg nemlig!). Den er dækkende ved to lag, men bliver pænest ved tre lag.

På billederne har jeg Fiji på lille- og ringfinger. Lakken fåes hos Matas og flere steder på nettet. Jeg vil dog anbefale at købe den i en fysisk butik, for at sikre dig at det er med bred pensel. Jeg synes denne lak er nemmest at lægge med bred pensel (har prøvet den i begge varianter).

Fiji-essie-Dimanche-Apres-midi-loreal

Dimanche Après-midi – L’Oréal

Denne lak er en lys pink, men den har ikke en hvid base. Lakken ser lidt mere pink ud end Fiji. Den er en smule gennemsigtig, men det giver en rigtig fin dybde i lakken, så den ikke får den der slettelak-vibe. Den er så godt som ugennemsigtig ved tre lag.

På billederne har jeg Dimache Arès-midi på lange- og pegefinger. Lakken fåes i Matas til  79,95 kr/stk (3 for 2 indtil 27.juli) og på nicehair.dk til 48kr/stk.

Fiji-essie-Dimanche-Apres-midi-loreal

Hvis valget står mellem disse to, ville jeg helt klart vælge Dimache Arès-midi. Den ser så lækker ud – ligner næsten en gel-lak. Hvilken af de to neglelakker ville du vælge?


CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Related items

Comments (1)

Jeg er klart mest til L’Oréals – jeg har noget med de semi-sheer lakker lige for tiden. Jeg har den vist også selv, men den ligger ikke så fint på mine negle, når jeg bruger den 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.