Fastelavn // Fælles Fredag

Fastelavn er denne uges tema i neglegruppen “Fælles Fredag”. Det er jo et ret åbent tema. Jeg har valgt at lave Sadness/Triste fra tegnefilmen Inside Out. Hende ville jeg så gerne være, hvis jeg skulle til fastelavnsfest.

Fastelavn kittygalore neglelak

Jeg har kastet mig ud i at lave noget frihåndstegning, hvilket virkelig ikke er min spidskompetence, så det blev kun på tommelfingeren. Jeg synes ikke det ligner Triste, men nok nærmere en blanding af en minion og Triste! HAHA 😀

Fastelavn kittygalore neglelak

Jeg har brugt følgende lakker: Alpine snow og Get your number fra OPI, Magic croisette for LÓréal, chinchilia fra ciaté, sort art liner fra Depend og matte about you fra essie.

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Hvor er den sød. og super godt lavet 😀

Hvor er du sød 😀 Jeg hader at lave noget i frihånd bortset fra prikker med dotting tool, men det er vel egentlig heller ikke 100% frihånd 😛

Sød idé og gode farver hertil 🙂
Ønsker dig en dejlig weekend 🙂

1000 tak, Maria 🙂 Ideen var bedre inde i mit hoved! 😀
Du må også have en rigtig god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.