Fælles fredag // Tape mani

Fælles fredag // tape

“Fælles fredag” fortsætter og jeg når det vist lige inden det bliver lørdag. De andre lak-nørder har postet mange fine mani’er, mens jeg har været væk. Du kan se dem ved at kigge på linkene i bunden af dette indlæg. Denne uges tema er tape. Jeg har ikke prøvet at lege meget med tape, så det blev en meget enkel mani. Holo-tape på ny-indkøbt sunday funday fra essie.

Nå, men i forhold til at jeg kun havde min køkkensaks ved hånden til at klippe tapen, synes jeg at det ser nogenlunde ud 🙂

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Det er da mega godt klippet iforhold til at det er gjort med en konne saks, så lige små strimler kunne jeg ikke lave 😉 kan godt lige at det er holo tape! 😀

hehe ja det var heller ikke nemt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.