Fælles Fredag // skittlette

skittlette-nail-art-kittygalore-lola-ramona-neglelak

Temaet for denne uges Fælles Fredag er Skittlette – øhhh hvad er skittlette, tænkte jeg? Det er åbenbart en manicure hvor der er to ens negle og mindst to der er forskellige fra de andre (noget i den stil).

Min inspiration har været et par af mine yndlingssko fra Lola Ramona. På lillefingeren har jeg brugt Emotions fra OPI. Det er en sort teksturlak som skulle symbolisere sålen af skoen. På ringe- og langefinger har jeg lavet prikker i forskellige farver ligesom på skoen. Pegefingeren har fået den fine sorte sløjfe og en sort kant som skulle være kanten af skoen.

Hvis du er vild med sko og måske især Lola Ramona, kan du glæde dig. Jeg er ved at forberede nogle skoindlæg (høhø) 🙂

lola ramona kittygalore.dk skitlette

Kig forbi de andre negletosser og se hvordan deres skittlette design ser ud:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.