Fælles fredag // Saran wrap

Saran wrap negle neglelak kittygalore blog

Saran wrap – hva-for-noget?! Ja, temaet for “Fælles fredag” er i denne uge Saran wrap negle. Det er en metode hvor man bruger sammenkrøllet husholdningsfilm (Saran wrap i USA) til at lave mønster på neglene. Der er lidt forskellige måder at gøre det på, men jeg kan bedste lide at dryppe noget neglelak ud på underlaget, dyppe filmen i lakken og derefter på neglen.

Saran wrap neglelak kittygalore blog

Jeg har valgt at bruge Just Spotted The Lizard fra OPI over en almindelig sort lak. Jeg var vildt overrasket over hvor godt det blev. Jeg har set mange billeder af Saran wrap i mærkelige farvesammensætninger og meget udtværede, så jeg var ikke glad for at skulle prøve kræfter med husholdningsfilmen, men jeg kan faktisk godt lide den marmorerede effekt som jeg har fået frem her.

Klik på billederne for at se hvordan de andre har lavet Saran wrap til Fælles Fredag:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (12)

these nails are gorgeous, great job!

Thank you, Lydsz 🙂

Super fint design! 🙂

1000 tak, Maria 🙂

Det ser rigtig flot ud 🙂

Taaaark 🙂

Fedt design!

Tak, Christine 🙂

Det er godt nok flot lavet 😀

Tak Pia 🙂

Det synes jeg ser virkelig fedt ud 😀 Rigtig godt lavet 🙂

Tak 🙂 Jeg er ellers ikke så vild med denne teknik, men nu tror jeg at jeg skal prøve igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.