Fælles fredag // Mønster

Det er mønster der er denne fredags tema i “Fælles fredag”. Jeg har valgt den hurtige og nemme løsning – striber af tynd farvet tape over essies No Place Like Chrome. Glenn og jeg skal til bryllup i morgen, så jeg vil se om jeg kan nå at planlægge et par indlæg til weekenden. Har I nogle spændende planer eller er der “bare” dømt ferie i hele blogland? 🙂

Fælles fredag mønster neglelak

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (7)

Det ser godt nok fedt ud! Elsker den er nærmest helt folie agtig 😀

Det er da hvis en af de flotteste sølv lakker jeg har set!

Ja Astrid, den er superlækker. Undrer mig egentlig også over jeg ikke bruger den mere 🙂

Selvom det er nemt at lave ser det stadig super godt ud 😉

Tak Mette, jeg ville gerne ha lavet noget andet, men havde ikke tålmodighed til det! 😀

Wauw – de er lækre 🙂

Tak Christina, de var supernemme at lave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.