Fælles fredag // Go-to-mani

Denne “Fælles Fredag”s tema er Yndlingsteknik/ Go-to-mani. Jeg har valgt Emotions fra OPIs julekollektion 2013. Uhhh den er svær at gengive på billeder! Den er virkelig en lak som skal ses “in action”! 🙂
Jeg synes den er mere mat end på billedet, måske pegefingeren på billedet mest virkelighedstro.

Emotions OPI kittygalore.dk go-to-mani

Efter OPI har introduceret deres Liquid sands lakker, er de blevet fast inventar i mine go-to-mani’er. De er superflotte, har god holdbarhed, nemmere at tage af end almindelige glitterlakker og man skal ikke bruge topcoat, hvilket bare gør det endnu hurtigere at lægge. Det gør heller ikke noget at man får “dynemærker” i lakken, for det ses ikke 😉

Min erfaring er at når man har lagt lakken, skal man vente ca. 10 minutter før man ser det endelige resultat. I starten træder “sandet” ikke så tydeligt frem og jeg var faktisk lidt skuffet, men den blev heldigvis rigtig fint efter nogle minutter.

Klik på billederne for at se de andres Yndlingsteknik/Go-to-mani til “Fælles Fredag”:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Jeg er ikke selv så god med mørke lakker, men den ser virkelig flot ud på dig 🙂

Åh 1000 tak Maria 🙂 Jeg er virkelig glad for mørke lakker. Inden jeg fik øjene op for hele neglelak-universet gik jeg faktisk kun med enten rød eller sort! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.