Fælles Fredag // Geometrisk design

Fælles Fredag neglelak kittygalore.dk geometrisk design nail polish

Temaet i denne uges Fælles Fredag er geometrisk design. Jeg har valgt at lave trekanter eller det er nok nærmere cirkelstykker 🙂 Til bunden har jeg brugt Depend Gellack i farven Romantic Pink (G320), som er gennemsigtig. Trekanterne/lagkagestykkerne er lavet med Silver (555) fra GOSH. Det er så underligt når jeg hurtigt lige ser på neglene i løbet af dagen. Det ser ud som om jeg har nogle MEGET tynde og spidse fingre/negle! 😀

Kig forbi de andre negletosser og se hvordan deres geometrisk design ser ud:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Haha jeg havde det på samme måde med det katy perry design jeg havde lavet 😀

Haha ja det er egentlig utroligt hvad en smule farve på neglene kan gøre 😀 Btw, de Katy Perry negle var superfede! Jeg elsker “simple” designs som dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.