Dyreprint // Fælles Fredag

by-k-nail-art, dyreprintTemaet for denne uges Fælles fredag er dyreprint. Jeg lavede det her dyreprint for over et år siden, men har ikke vist det på bloggen før. Nu, hvor der er ting i den virkelig verden der presser sig på, er det rart at have nogle u-postede billeder i baghånden 🙂

Neglelakkerne som jeg har brugt er alle fra By K. og jeg har brugt dottingtools til at lave dyreprintet. Neglelakken på billedet hedder Dark Cherry (no. 1). Det er en mørk bordeaux/okseblodsfarvet creme lak. Den har god dækkeevne, super glans og er bare virkelig lækker og  ja det er min absolutte yndlingslak fra By K.

Klik på billederne herunder for at se de andres “Fælles Fredag”-dyreprint:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

<3 Mange tanker herfra :-*

1000 tak, Helene <3

Rigtig sjov farvekombination og leparder er bare altid et hit 😀

Hvor er de flotte, Heidi! Rigtig tøsede – lige efter min stil 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.