Cirkus // Fælles Fredag

Temaet for Fælles Fredag i denne uge er cirkus. Jeg er blevet inspireret af teltet, der tilhører Cirkus Benneweis. Deres telt er stribet i farverne blå, hvid og rød.

Da jeg skulle lave dette indlæg, opdagede jeg at Benneweis holder pause i år efter at have været aktiv i 128 år. På deres hjemmeside ser det dog ud til, at de vender tilbage i 2017 med et nyt og anderledes koncept. Det bliver spændende at se hvad det går ud på.

Cirkus design

Jeg har lagt først en hvid base, hvorefter jeg satte striping tape på neglene og lagde den røde og den blå lak. Bouncer, it’s me er mat, når den tørrer ind, så jeg toppede designet med seche vite top coat.

Jelly apple fra essie er en rød jelly lak. Dvs den ikke er helt ugennemsigtigt, men tilgengæld super shiny. Den kan købes blandt andet købes hos nicehair.dk

Bouncer, it’s me er også fra essie. Lakken er fra essies Neon kollektion 2013. Det er rigtig flot en blå (neon), som tørrer mat op. Den kan godt være lidt svær at arbejde med. Jeg kan desværre ikke finde en webshop, hvor den kan købes.

 

god-weekend

 

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Related items

Comments (2)

Super flot mani 🙂

1000 tak, Maria 🙂
Din mani er også superfed! B-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.