Min nuværende form – kageform

kittygalore - sportSidste år kørte det bare for mig. Jeg vandrede, svømmede, cyklede og løb endda over 10 km til Wings for life! 10,1 km for at være præcis! 😀

Men da efteråret kom, tog den indre sofakartoffel over, og jeg er nu tilbage hvor jeg startede i Januar 2015. ØV.

Sofaen er stadig svær at komme op af og mine knæ driller, så jeg prøver at gå/vandre og cykle. Egentlig var jeg også startet på en løbeplan på Endomondo, men mine knæ er ikke vilde med belastningen fra et halvt års kitkat-spisning og inaktivitet!

kittygalore - sports 2

Jeg ved ikke om det kun er mig og måske er det lidt noget pjat, men jeg er bare mere motiveret til at lave motion, hvis jeg har noget lækkert sporttøj og tilbehør! 😀 Igår fik jeg så en mail om at Boozt ville have 25% rabat på alt sportstøj i dag – JUBIIII! De er også lige begyndt at føre mærket Kari Traa, som jeg har gået og beundret i butikkerne, men det har altid være udsolgt i min størrelse.

Nedenstående links er såkaldte affiliate link.  Det vil sige at det giver mig kommission, men kun hvis du klikker og du køber noget fra shoppen.

TASKE

Jeg har været på udkig efter en taske som jeg kan have med til svømning. Jeg købte denne, fordi der er mulighed for at bære den som rygsæk. Den er ikke sort indeni – det er smart når man står og skal finde sin sorte badedragt nede i den.

kittygalore-kari-traa-taske boozt

LØBEBUKSER

Eller tights. Det er rart med flere par, så man ikke skal vaske så tit. Den lille lomme bagpå bruger jeg altid til nøgle og sygesikringsbevis.

kittygalore - louise tights - boozt

ULD OVERDELE

Det sidste jeg købte var to overdele i Merino uld. Ligesom med tasken har jeg været på udkig efter overdele i Merino uld i noget tid. De skal bruges til vandring og når efterår/vinter kommer igen. Merino uld er meget behageligt og kradser ikke. Når man sveder, bliver man ikke kold, som når man har kunststoffer på.

kittygalore - uld overdele boozt

Desværre har Bootz ikke de pandebånd fra Kari Traa, som jeg så yndigt bærer på øverste billede.

Du kan også købe sportstøj med 25% rabat hos Boozt – men tilbuddet gælder kun i dag.

CATEGORY: Sport

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (2)

Du er sej ?

Åhh, 1000 tak Marianne. Det er en hård og sej kamp i mod den indre dovne hund! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.