Bollywood // Fælles Fredag

Bollywood er denne uges tema i Gruppen Fælles Fredag. Jeg har bare aldrig set en Bollywood film, kun nogle enkelte klip og trailere. Jeg forbinder genren med farverige sarier, guld smykker, dans og sang. Jeg havde egentlig fundet nogle water decals på nettet, som jeg ville bruge til dette design, men jeg kunne ikke nå at bestille dem hjem.

Bollywood

Bollywood negledesign

Som base startede jeg med Santorini Lagoon fra L’Oréal. Fordi jeg ikke havde en rigtig god pigmenteret guld (kan du anbefale en?), brugte jeg Buy Me A Cameo fra essie til at stemple et mønster på neglene. Det gjorde at den grønne farve i Santorini Lagoon blev mere fremhævet. Til sidst satte jeg små Caviar perler fra ciaté på det mønster, som jeg havde stemplet på neglene.

Bollywood neglelak kittygalore.dk

Jeg undskylder meget billedekvaliteten, men det kamera jeg plejer at bruge, er ikke hjemme i øjeblikket 🙂

Bollywood neglelak kittygalore.dk
Bollywood neglelak kittygalore.dk

CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (1)

Flot måde du har lavet dine negle på og smuk farve 🙂
Weekend hilsner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.