Fælles fredag // Blomster

neglelak, blomster, nail art, OPI, L'OréalFra i dag vil der hver fredag være et “Fælles Fredag” tema her på bloggen. Det går ud på at flere bloggere laver et indlæg om fredagen med det samme tema.

Denne uges tema er blomster. Jeg har valgt at lave nogle ret naive blomster, som så kom til at ligne spejlægsblomster! 😀 Som bund har jeg brugt Gargantuan Green Grape (den matte version) fra OPI. Det er desværre tydelig at se hvor dårlige stand mine negle er i, fordi GGG er mat. Næste gang vil jeg prøve med en Ridge Filler som base. Blomsterne er lavet med Alpine snow fra OPI og Banana Pop fra L’Oréal.

Baggrunden er en gammel dug som jeg har fået af mine bedsteforældre. Jeg synes den er så sød og sommerlig, og jeg glæder mig til at sidde i solen med kold hyldeblomstsaft i glasset, denne dug på bordet og manden der knokler med at slå græsset! 😉

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:
CATEGORY: Neglelak

Heidi

39 år, arbejder til dagligt som projektsupport i en virksomhed i Aarhus. Jeg elsker at slappe af med en god kop cappuccino eller te (gerne urte!) og youtube/netflix. Er tiltrukket af alle ting som glitre og glimter. Har en svaghed for neglelak, læbestifter, slik og lækre gadgets. Elsker at tilegne mig ny viden.

Comments (4)

Hehe spejlægsblomster 😛 Ser dejligt sommerligt ud, skønne farver!

Kan godt se at de ligner lidt spejleæg, men de er søde alligevel 🙂 Den grønne og gule passer godt sammen 🙂

Iih så fine de er 🙂 Jeg kan rigtig godt li dem, også selvom du siger de er "naive" 🙂 Den grønne er rigtig lækker – og den gule -ja, den har jeg jo selv lige købt i Matas :- ´) Glæder mig til at få den prøvet 🙂 Og er helt vild med at du har sat en bi op i hjørnet, og dugen passer til 🙂 Rigtig god sommer – mens manden slår græsset 😉

Nææh hvor er de fine og sommerlige. Jeg synes dine spejlæg blomster negle er søde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ophavsret © 2017 Heidi Winther. Alle rettigheder forbeholdes.